Kurven er tom

FORSENDELSE & LEVERING

HVORDAN SPORER JEG MIN PAKKE?

HVORDAN SPORER JEG MIN PAKKE?

Track and trace som det også kaldes, er den funktion der gør, at du til enhver tid kan følge med i hvor langt din pakke er nået. Det betyder, at du altid kan se, hvor din pakke sidst er blevet scannet. Uanset om det er Post Nord eller GLS, så er det samme princip der anvendes. Du modtager et forsendelsesnummer fra os, så du kan spore din pakke.
LEVERING & FORSENDELSE

LEVERING & FORSENDELSE

Forsendelsen sker med Post Nord eller GLS. Ved levering med Post Nord kan du ved bestilling af varer selv bestemme, om du vil have leveret pakken til døren med omdeling, eller til afhentning hos valgfrit posthus/Pakkeboks. Vælger du levering med GLS, vil der typisk være længere leveringstid.
EMBALLAGE

EMBALLAGE

Vi pakker altid vores varer i forsvarlig emballage, der sikrer, at varen ikke bliver beskadiget under transport. Skulle det ske, at du modtager dine varer med opbrudt eller ødelagt emballage, skal du hurtigst muligt kontakte Post Nord eller GLS, afhængig af hvem der har leveret dine varer.
DOKUMENTATION

DOKUMENTATION

Hvis der findes produktbeskrivelser og brugervejledninger til varen, følger disse med leverancen fra Dit Smykke. Ønsker du yderligere oplysning eller rådgivning fra Dit Smykkes side, er denne af vejledende art.
RETURNERING

RETURNERING

Skal en vare byttes eller vil du have pengene tilbage:
Send den ubrugte vare retur pakket forsvarligt ind til Dit smykke, og vedlæg et brev eller en kopi af ordrebekræftelsen, med tydeligt ordrenummer, samt en kort beskrivelse over, hvad du ønsker samt dit kontonummer. Vi bytter så varen eller tilbagefører pengene.
Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varen. Desuden er det dig, som bærer risikoen, når du sender en vare retur til os. Vi anbefaler derfor, at du sender varerne retur som rekommanderet pakke eller værdiforsendelse, alt afhænging af varens værdi.
FORTRYDELSESRET

FORTRYDELSESRET

Dit Smykke yder 14 dages fortrydelsesret, gældende fra den dag du modtager dine varer. 
Varer som er brugt tages ikke retur. 2.-sorteringsvarer tages ikke retur.
BEMÆRK: Fortrydelses- og returretten er ikke gældende, hvis du reelt har taget varen i brug og/eller hvis varen er blevet beskadiget, mens du havde ansvaret for den. Du skal sende varen tilbage i samme stand, som den er modtaget, og i original og intakt emballage. Emballagen skal være uåbnet.

Om Dit Smykke

Dit Smykke ejes af
Grethe Lambrecht
Stationsvej 34 B
4684 Holmegaard

Tlf.:  3013 1118
CVR: 2862 1833
Bank: 5068 1363078
salg@dit-smykke.dk

renewal training aed