Kurven er tom

sidste nyt

Her ser du et lille udpluk af vores seneste smykker.
Hvis du ser noget, du kan lide - så vent ikke for længe,
for der er kun ét stk. af hvert smykke.

PERLER TIL KVINDER I ALLE ALDRE

Gode tilbud på perler.

Kulturperler har en fantastisk lød, og bliver kun pænere, jo mere de bliver båret.

værd at vide om perler

Der findes naturperler, kulturperler og kunstige perler.

 • Naturperler
  Naturperler Naturperler er, som navnet antyder, skabt uden mennesker har været indblandet heri. Naturperlen opstår spontant ved at et fremmedlegeme trænger ind i en østers. Dette irriterer østersen, og derfor omkranser den fremmedlegemet med et lag af perlemor. Det tager minimum 6 år før en perle er færdigflavet.
 • Kulturperler
  Kulturperler Kulturperler er skabt ved menneskelig hjælp. Man taler om såvel saltvands- som ferskvandskulturperler. Der indsættes et fremmedlegeme i muslingen, der reagerer irriteret, som ved naturperler. Derefter sættes muslingen tilbage i havet og hænger oftest i net, som jævnligt skal renses for alger og søanemoner. Efter 5-6 år er perlen klar.
 • Imiterede perler
  Imiterede perler Imiterede eller kunstige perler er menneskeskabte. Der kan være en glas- eller plastikkugle, der er dyppet i perlemor, så den fremstår perle-agtigt. De kan også være overtrukktet med et syntetisk materiale, så perlen får et skinnende look.
 • Perlepleje
  Perlepleje Brug bare dine perler rigtigt meget! For de bliver flottere af at blive brugt. Når perler kommer i forbindelse med din hud. bevarer de deres glans og liv. Men hvis du gerne vil bevare dem smukke, så tage dem af, når du sover, dyrker sport og vasker hænder. Sæbe og…

Om Dit Smykke

Dit Smykke ejes af
Grethe Lambrecht
Stationsvej 34 B
4684 Holmegaard

Tlf.:  3013 1118
CVR: 2862 1833
Bank: 5068 1363078
salg@dit-smykke.dk

renewal training aed